Qui sóc?

El meu nom és Isabel Santanach i vull compartir amb tu una manera de viure conscient i en harmonia amb la nostra essència.

L’Ayurveda i el Ioga són la meva guia, m’indiquen el camí per desenvolupar la meva consciència, per viure de forma plena i en harmonía.

Vaig néixer el 2 de març de 1982, en una família de físics. Ja de petita la ciència estava molt present en la meva vida. Els meus pares van despertar en mi una gran curiositat per entendre el món a molts nivells.

Per tant, seguint al meu inconscient vaig estudiar Ciències Físiques, per acabar d’aprofundir en la «matèria» i en el coneixement de l’Univers. Uns estudis fascinants, que sens dubte repetiria, ja que m’aporten una gran visió, però potser una mica incomplets segons el meu punt de vista.

Així que veient que la física no donava respostes a qüestions que havien estat rellevants en la meva vida, la curiositat em va portar a estudiar la consciència, per entendre el món de la «ment». Primer de mans de la filosofia Budista i la Hinduista, i més tard amb el físic i escriptor David Peat al seu centre de Pari (Itàlia).. Vaig estudiar amb ell algunes nocions de «Psicologia Jungiana» i la «Teoria de la Sincronicidad» (pont entre ment i matèria), mentre treballava de professora a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Després de dos viatges a Índia, un migdia em va caure als peus una antiga pel·lícula gravada feia anys que encara no havia vist: «Ayurveda, l’art de viure». En veure-la vaig tenir la certesa que alguna cosa havia canviat i que una veritat s’havia revelat: havia de saber més sobre l’Ayurveda, una de les ciències mèdiques amb més antiguitat i reconeixement (reconeguda juntament amb la medicina xinesa en 2002 per l’OMS com a medicines tradicionals).

Segueixo llegint, estudiant, debatint i absorvint coneixement, sempre respectant la meva intuició i en harmonia amb l’Ayurveda i la seva grandesa, més enllà de la nutrició i el tractament patològic. Aprofundint en el Ioga i el seu poder per sanar i equilibrar la nostra ment. Tot plegat per intentar viure de la forma més senzilla possible, la vida natural, la vida que es desplega quan un s’allibera. OM.

He obert al sala COSMOS i la web per acompanyar-te en el camí de l’alimentació conscient juntament amb l’obejctiu d’obrir-te nous camins i ajudar-te a connectar amb el Cosmos , que és un Univers ordenat on tot té sentit i tu n’ets l’essència.

Formació

Llicenciada en Ciències Físiques

UAB 2005

Nutrició Ayurveda

Acreditat per la Universitat de Pune. Formadora Prachiti Kinnikar. 2012

Ayurveda Avançat (Visharad) i Postgrau (nishanta)

Acreditat per la Universitat de Pune. Professora Prachiti Kinnikar. 2014-2016

formació en fitoteràpia

Professor Santi Soto. 2013

Budisme

Centre d’Estudis Budistes Nagarjuna de Barcelona. 2008-2010

Centre Sercholing 2020-2023

SincroniciTat: pont entre ment i matèria.

Al “Pari Center” a Itàlia amb els físics David Peat i Shantena Augusto Sabbadini. 2008

Estudis cabalístics i Jungians sobre somnis i astrocábala

Escola Kabaleb. 2002-2014

Ioga nidra i pranayames

Tao Center. Formació acreditada per la Yoga Alliance. 2020

Ioga Nidra: Marta Carrascal (escola Satsang) 2023

Ioga, Ayurveda, Mantra i Meditació

Formació d’aprofundiment en l’Ayurveda i el Ioga com a camí espiritual. Escola Online del Pandit David Frawley. 300H. 2020-2022

DANSA ÚTERA

Facilitadora de Dansa útera. Escola Núria Peguera. 2021

Terapeuta Ayurveda Holístic.

Mare de dos fills. 

Practicant de ioga des dels 17 anys.

Massatge abhyanga

Formació de 15 h en la tècnica de l’Abhyanga (2023) Acreditada per Samaveda