Ayurveda a l'hivern
Diseño sin título(4)

PSICOLOGIA AYURVEDA

Acompanyament psicològic

La filosofia Budista ja ens diu que la ment pot ser la nostra millor amiga o la nostra gran enemiga. Pot ser relativament senzill comprendre aquesta reflexió, però és molt difícil treballar amb la nostra ment perquè sigui la nostra aliada.

Així, sigui quin sigui el nostre punt de partida, l’Ayurveda i el Ioga ens obren un camí d’alliberament dels nostres enemics, i t’acompanyen per treballar amb la teva ment amb respecte i paciència.

Aquestes grans filosofies posen a disposició diferents herbes i tractaments per ajudar-nos a despertar la consciència, per eliminar la obscuritat que sovint ens tinta els pensaments i ens posa la llum a la realitat que vivim. Millorant la nostra dieta i rutines, aportarem claritat mental, imprescindible per iniciar aquest camí amb resultats significatius. Començarem a comprendre com funciona la ment, els aferraments i les emocions, ja que és ben sabut que el coneixement ens fa lliures i poc a poc ens aporta calma mental.

Es practiquen mantres, Ioga Nidra (tècniques de relaxació profunda) i pranayames per treballar amb la ment des de diferents angles, de forma personalitzada i sempre respectant els ritmes i temperaments individuals. Igualment si la persona sommia de forma regular, l’ajudaré a poder interpretar els somnis, ja que aquests la guiaran de forma inequivoca en el moment actual, fent així teràpia amb els somnis.

Si al començament d’aquest camí,  presentes alguna patologia; el primer que es fa és intentar paliar la patologia, o almenys preveure possibles complicacions, millorant la dieta i els hàbits, proporcionant-te el tractament adequat a la seva constitució i desequilibri.

Com a conclusió, s’ha d’entendre que el camí sobre la ment que presenta la filosofia Ayurveda juntament amb el Ioga és un camí amb un origen individual i tothom està capacitat per fer-lo, sigui el seu instant personal, la seva religió o filosofía de vida, ningú en queda exclòs. Per contra és un camí d’esforç, on cada pas és important i s’ha de fer amb amor i entusiasme, on a mesura que la ment es va tranquil·litzant viurem diferent la nostra realitat, la visió que tindrem dels altres serà més empàtica i la equanimitat naixerà dins de nosaltres. Aquesta nova visió de l’univers en què vivim ens unirà més amb el nostre entorn i sentirem amb força que la calma només la podem trobar a l’interior i que per molt que la busquem a l’exterior no serà mai permanent.

Les sessions de piscologia Ayurveda tenen una durada d’una hora i un cost de 35 euros.

T’animo a fer aquest meravellós viatge que l’Ayurveda i el Ioga ens presenten!

 

Les sessions de psicologia de l’Ayurveda i del Ioga poden incloure segons el cas:
millora de l’alimentació i rutines
tractament amb herbes per donar força a la ment
mantres, asanes, pranyames i meditació personalitzada
-visualitzacions i Ioga Nidra
-teràpia amb somnis
-treball psicològic segons el temperament sobre el concepte de Jo, etiquetes autoimposades, sobre qui som realment i l’objectiu vital
-lectures inspiradores

El nostre estat mental és un reflexe del nostre llac emocional, els nostres pensaments i la nostra respiració. Si controlem la respiració i els pensaments tindrem una ment calmada.

Si vols més informació posa’t en contacte amb mi .