NUTRICIÓ I MEDICINA AYURVEDA

Aquí trobaràs les diferents opcions que t’ofereixo, llegeix-les amb calma o si prefereixes, contacta amb mi perquè te-les expliqui. L’objectiu de les diferents propostes és fer-te conscient del teu metabolisme i guiar-te en les recomanacions que ens ensenya l’Ayurveda de forma individual.

Una alimentació tradicional, senzilla i personalitzada.

Teràpies nutricionals per tornar a l'equilibri
Nutrició i medicina Ayurveda

L’Ayurveda és una forma de viure i d’entendre els canvis que es van produint tant en nosaltres com en el nostre entorn.

La teràpia nutricional t’interessa si vols millorar la teva alimentació o vols tornar a un estat d’equibliri saludable (perque tens alguna patologia).

Així t’ofereixo consultes de dos tipus:

  • consultes sobre nutrició i rutines
  • consultes amb tractament patológic

L’Ayurveda s’adapta a la teva vida per mantenir un cos sa i una ment desperta i en calma.

Primer determino la constitució individual (prakuti) tenint en compte l’aspecte físic, fisiològic i mental de cadascú.  Analitzo la història clínica i les rutines diàries.  L’Ayurveda es basa en tot l’historial de la persona, no en els símptomes que ara es manifesten, així es compren quins teixits poden estar afectats i el perquè del desequilibri actual, tractant l’arrel  de la patologia. 

A partir d’aquesta informació dissenyo unes pautes amb recomanacions per mantenir la salut per cada estació, tenint en compte la constitució i l’edat, així com unes rutines i herbes rejovenidores, per donar força al cos i a la ment. Si cal recomano un tractament herbal específic individual per tractar la patologia que hi hagi.

Preus i duració de les sessions:

La durada de la sessió de nutrició Ayurveda és aproximadament d’1,5h i el preu són 55 euros. En aquesta sessió s’entreguen totes les pautes citades anteriorment i s’inclou el seguiment del primer mes.
La durada de la sessió de medicina Ayurveda és de 2h aproximadament i el preu són 80 euros.  A la segona sessió (que s’inclou en el preu) s’entreguen totes les pautes citades anteriorment juntament amb el tractament necessari i s’inclou també el seguiment del primer mes.
Les sessions posteriors al primer mes, són sessions d’acompanyament i tenen una durada d’una hora i un cost de 25 euros.

Acompanyament nutricional

Sé que sovint és dificil fer les coses sol i que els canvis costen, per això et proposo un acompanyament, per aquelles persones que vulguin un seguiment personalitzat setmana rere setmana. T’ofereixo companyia en el nou camí d’alimentació saludable, fent els canvis de forma progressiva i respectuosa.

Després de determinar la constitució, de conèixer si hi ha desequilibris i les rutines que segueixes,  dissenyaré un programa per anar introduint els canvis de forma gradual i senzilla, estant al teu costat el temps que necessitis perquè aconsegueixis el teu objectiu. Perque moltes vegades si et donen la mà arribes més lluny.

Posa't en contacte amb mi si t'interessa una sessió de nutrició Ayurveda, o una sessió de medicina Ayurveda si és el cas que tens una patologia i vols recuperar l'equilibri.